Elektrikere til erhverv

En stor del af vores arbejde hos Roskilde Fjordens El A/S foregår hos både små og store faste erhvervskunder samt forsikringsselskaber. Her yder vi vores altid gode service i forbindelse med vedligeholdelse, servicering, ændring af elinstallationer og mange andre former for el-arbejde.

Vi har mange faste og planlagte opgaver løbende, men vi gør ligeledes en dyd ud af at stå klar ved akutte situationer såsom en fejl i en elinstallation og lignende.

Ejendomsservice for erhverv

Mange af vores erhvervskunder består af ejendomsselskaber. På nuværende tidspunkt arbejder vi sammen med 3 ejendomsselskaber i Roskilde med omkring 450 lejligheder og et ejendomsselskab i Lynge, som vi har serviceret helt tilbage fra 2006 af. Vi løser alle former for opgaver i forbindelse med driften af disse ejendomme. Dette kunne være udskiftning af armaturer, lysrør, eltavler, stikkontakter og lys i opgange eller vedligeholdelse af kældre, dørtelefoner, ventilationsanlæg og pumper. Der er ikke den opgave, vi ikke varetager!

Det er vigtigt for os, at vores elinstallationer er korrekt udførte og i overensstemmelse med lovgivningen. Derfor gennemgår vi altid lejligheder og udarbejder en rapport, når en ny ejer eller lejer flytter ind. I forbindelse med en ny ejer/lejer kan det ligeledes være nødvendigt, at lejemålet ændres til nye formål, eksempelvis med en separat elmåler eller en gruppetavle.

Erhvervsservice i forbindelse med forsikringssager

Vi står også altid til rådighed, når det gælder forsikringsopgaver. En typisk forsikringsopgave kunne være i forbindelse med ejerskifteforsikringer. Desværre støder vi alt for ofte på ulovlige elinstallationer.

Hos Roskilde Fjordens El laver vi derfor altid et gennemgribende el-tjek, og derefter kan der aftales pris for opgavens udførelse.

Vi har i vores Service- og Forsikringsafdeling et team, der består af hele 11 servicevogne og flere medarbejdere, der dagligt er i forbindelse med nogle af Danmarks største forsikringsselskaber.

Du kan læse mere om vores forsikringsarbejde her.