Udskiftning af stikkontakter

Der kan være flere grunde til, at stikkontakter bør udskiftes. Nyere stikkontakter er langt mere sikre og passer desuden også æstetisk bedst ind i de fleste hjem.

Som privatperson bør man ikke begynde at udskifte sine gamle stikkontakter selv, men som autoriseret el-installatør står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig hos Roskilde Fjordens El.

Udskiftning af 10 afbrydere eller stikkontakter

Pris 5.995,00 incl. arbejdsløn, materialer og moms 10. Stikkontakter eller afbryder udskiftes med nye i serien Fuga Base eller Softline.

Udskiftning af 20 afbrydere eller stikkontakter

Pris 9.695,- incl. arbejdsløn, materialer og moms 20. Stikkontakter eller afbryder udskiftes med nye i serien Fuga Base eller Softline.

Stikkontakter og afbrydere i smarte designs

Vi har flere typer stikkontakter og afbrydere i forskellige farver, så du kan få lige præcis det produkt, som passer ind i dit hjem. Vi har følgende typer:

  • Fuga Baseline Hvid (50/63/68mm)
  • Fuga Baseline Lysegrå (50/63/68mm)
  • Fuga Baseline Koksgrå (50/63/68mm)
  • Fuga Softline Hvid (63/68mm)
  • Fuga Softline Lysegrå (63/68mm)
  • Fuga Softline Koksgrå (63/68mm)

Endvidere kan den koksgrå tangent/trykknap kombineres med en ramme af stål.

Hvad koster udskiftning af stikkontakter?

Vi har valgt at tilbyde faste priser på udskiftning af din nuværende afbryder, korrespondanceafbryder samt stikkontakter. Denne pris inkluderer arbejdsløn, materialer og moms, og du kan se priserne lige her på hjemmesiden.

Kontaktoplysninger

Roskilde Fjordens El afdeling Roskilde befinder sig på Håndværkervænget 7, 4000 Roskilde. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 46 78 78 79 eller på e-mail fj@fj-el.dk.

Vi kan tilbyde dig en ganske uforpligtende besigtigelse af en dygtig elektriker, så vi kan finde den bedste løsning til dine nye stikkontakter.