Elektrikere til offentlige institutioner og virksomheder

Her hos Roskilde Fjordens El A/S udfører vi også el-arbejde og el-installationer for offentlige institutioner og virksomheder på hele Sjælland. Vores dygtige elektrikere har blandt andet allerede udført opgaver ved rensningsanlæg, vandværker og sportshaller.

Her på hjemmesiden kan I læse meget mere om vores ydelser. Finder I ikke svar, kan vi altid kontaktes på telefon og e-mail.

Danmarks bedste el-installatører

Vi er blevet kåret som Danmarks bedste el-installatører i ’12, ’14, ’16, ’17 og ’19. Den titel er vi særdeles stolte af, og vi gør vores bedste for altid at leve op til den. Vi har stort fokus på kvalitet, service og rådgivning i alt, hvad vi foretager os.

Vi holder os konstant opdateret med lovgivningen og udbuddet af materialer, og derfor går vi ind for kvalitet frem for kvantitet. Det betyder, at vi muligvis ikke kan give jer den billigste pris, men vi kan derimod stå inde for, at vores tilbud er gennemtænkt og omfatter de bedste materialer på markedet.

Ikke desto mindre er I altid velkomne til at kontakte os for at få et ganske uforpligtende tilbud. I kan se vores kontaktoplysninger længere nede.

Vi er medlem af TEKNIQ

Roskilde Fjordens El er både dækket af Ankenævnet for Tekniske Installationer og medlem af TEKNIQs garantiordning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

I kan enten kontakte os på telefon (+45) 46 78 78 79 eller på e-mail fj@fj-el.dk. Vi kan tilbyde jer en ganske uforpligtende besigtigelse af en af vores dygtige elektrikere, som efterfølgende kan give et godt tilbud.

Denne service yder vi, hvad end institutionen eller virksomheden befinder sig nær vores afdelinger i Roskilde og Hillerød eller helt andre steder på Sjælland.