Tryghed, sikkerhed, kamera overvågning og kontrol.

Vi lever i en tid hvor kamera og overvågning, bliver mere udbredt for hver dag der går. Der er kamera mange steder, det gælder veje, centre arbejdspladser udvendigt og indvendigt m.m.

Mange ønsker at se, hvad der sker i deres hjem, når de ikke er hjemme. Det kan være i forbindelse med personer, der får adgang til hjemmet , husdyr, eller i forbindelse med indbrud eller lignende.

Kamera kan anvendes til mange forskellige formål:

  • Kamera kan give en form for tryghed, man kan se hvad der sker når man ikke er hjemme. Man kan se, hvis der har været aktivitet lovligt eller ulovligt, der hvor kamera er sat til at optage. Optagelserne kan findes frem efter et indbrud eller lignende.

  • Kamera kan bruges i forbindelse med dokumentation, f.eks. overfor politi.

  • Kamera kan bruges som adgangskontrol.

  • Kamera kan bruges, som ansigtsgenkendelse, nummerpladegenkendelse og meget mere, det afhænger af kvaliteten og formålet med det kamera der installeres.

  • Mange vil foretrække et kamera med en høj pixel. Dette er også det bedste hvis der er masser af lys, men nogen gange er det bedre med lav pixel, det kan være kamera der optager i mørke via IR-lys.

Vi har valgt at lave et par faste priser på installation af kamera, så har man som kunde en ide om hvad det koster. Vi kan tilpasse og skræddersy installationen til kundens behov, det kræver en besigtigelse af stedet, hvor installationen skal laves.

Ring til os og hør mere om priserne på overvågning/kamera m.m. (+45) 46 78 78 79, du kan også en mail på fj@fj-el.dk

Hvis du har lyst til at læse om muligheden for at betale kamera installationen i rater så læs mere her

Overvågning med 4 stk. kamera

Pris incl. arbejdsløn, materialer og moms fra 25.000,- Kr.

Læs mere

Overvågning med 6 stk. kamera

Pris incl. arbejdsløn, materialer og moms fra 31.500,- Kr.

Læs mere