Tryghed, sikkerhed og kontrol med kameraovervågning

Det bliver efterhånden mere og mere udbredt med overvågning i hjemmet, og det er selvfølgelig naturligt at bekymre sig om, hvad der sker i hjemmet eller omkring det, når man ikke selv er der.

Overvågning med 4 stk. kamera

Pris incl. arbejdsløn, materialer og moms fra 25.000,- Kr.

Overvågning med 6 stk. kamera

Pris incl. arbejdsløn, materialer og moms fra 31.500,- Kr.

Hvorfor bør du få overvågningskameraer? 

  • Kameraovervågning kan give en tryghed, da du kan se, hvad der sker, når du ikke er hjemme. Du kan se, hvis der har været aktivitet lovligt eller ulovligt, der hvor kameraerne er sat til at optage. Optagelserne kan findes frem efter et indbrud eller lignende og dermed bruges som bevismateriale.
  • Kameraovervågning kan bruges i forbindelse med dokumentation, f.eks. over for politi.
  • Kameraovervågning kan bruges som adgangskontrol.
  • Kamera kan bruges som ansigtsgenkendelse, nummerpladegenkendelse og meget mere. Dette afhænger af kvaliteten og formålet med det kamera, der installeres.
  • Efter nye regler er det nu også lovligt at overvåge udearealet. Du kan dermed holde øje med hele din grund, så længe du skilter med det.

Hvad koster et overvågningskamera?

Først og fremmest skal du overveje, hvilket type overvågningskamera, der passer bedst til dig og dine behov. Mange vil foretrække et kamera med en høj pixel antal. Dette er også det bedste, hvis der er masser af lys, men nogle gange er det bedre med lavt pixel antal, hvis overvågningskameraet eksempelvis optager i mørke via IR-lys.

Hos Roskilde Fjordens El har vi valgt at tilbyde faste priser på vores installation af overvågningskameraer. Derfor kan du lige her på hjemmesiden skabe dig et overblik over, hvad installationen af din kameraovervågning kommer til at koste dig. Vi er ikke desto mindre altid villige til at skræddersy kameraovervågningen til dine behov. Dette kræver blot en besigtigelse af en af vores dygtige el-installatører.

Du kan desuden læse mere om finansieringen af kameraovervågningen lige her!

Kontakt os for et tilbud på din kameraovervågning

Roskilde Fjordens El afdeling Roskilde befinder sig på Håndværkervænget 7, 4000 Roskilde. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 46 78 78 79 eller på e-mail fj@fj-el.dk.

Vi kan tilbyde dig en ganske uforpligtende besigtigelse af en dygtig elektriker, som vi kan lave et godt tilbud ud fra. Denne service yder vi, hvad end du bor i Roskilde, Hillerød eller andre steder på Sjælland.

Læs alle anmeldelser på Anmeld-Haandvaerker.dk