Elektriker til private

Vi udfører stort set alle former for el-arbejde for private forbrugere. Vores store force er at vi har en rigtig god dialog med vores kunder om deres ønsker og behov. Vi sælger ikke kunden noget de ikke har behov for. Vi bruger kvalitetsmaterialer og går ikke på kompromis med kvalitet og det gode håndværk. Vi overholder alle aftaler og er altid nemme at få fat i enten på telefonen eller på e-mail. Vi kan komme ud og give et uforpligtende tilbud og tale løsningsforeslag.

Vi udfører også større opgaver som involvere andre håndværkere. Vi har vores egne, faste samarbejdspartnere inden for alle fag og vi styrer hele byggeprocessen hvis dette ønskes. Vi fakturere hver for sig, så det bliver ikke dyrer for kunden, men tilgengæld så forløber det hele efter en fast tidsplan og med respekt for hinanden. Vi har fået mange roser for vores professionelle måde at håndtere disse byggesager på. Kontakt os endelig så ordner vi resten.

Se listen over vores produkter, men ud over disse laver vi også en masse andet. Ring gerne og forhør dig på (+45) 46 78 78 79

(C) Roskilde Fjordens ElElektriker til private