Vi gør alt for at give vores kunder en service, der ligger helt i top. Vi arbejder hele tiden på at tage vores ambitionsniveau til nye højder ved at benytte den dygtigste arbejdskraft og de bedste materialer. Vi går ind for kvalitet frem for kvantitet. Nogle af vores produkter har faste priser, som du kan finde her på hjemmesiden, mens prisen på andre opgaver vurderes ud fra andre kriterier.

Husk på, at du hos os har mulighed for at finansiere dit projekt gennem Service Finans.

Du kan læse mere om det lige her, og har du spørgsmål, eller er du interesseret i et tilbud, kan du til enhver tid kontakte os på telefon (+45) 46 78 78 79 alle hverdage 7–17 eller på vores e-mail fj@fj-el.dk.

Vores elektrikere står altid klar med et helt uforpligtende tilbud.

Regningsarbejde

Regningsarbejde betegner den arbejdsform, hvor du som kunde ikke får angivet en pris på forhånd, men betaler ved endt arbejde. Det betyder, at du udelukkende kommer til at betale for den tid og de materialer, der er blevet brugt i den aktuelle opgave.

Dette er den mest almindelige måde, hvorpå man afregner mindre opgaver. Vi dokumenterer naturligvis alt i forbindelse med vores arbejdsgang.

Fastpris/produkter

Ved standardopgaver har vi faste priser på vores produkter, som du som kunde får oplyst på forhånd. Du kan også se vores priser på vores fastprisprodukter lige her på hjemmesiden.

Hvis el-arbejdet, der ligger i forlængelse af produktet, passer til dine behov, er det en god idé at vælge disse fastprisprodukter. Så ved du nøjagtigt, hvad prisen bliver ved endt arbejde.

Standardopgaver kunne være:

  • Udskiftning af eltavler
  • Levering og installering af varmepumper
  • Udskiftning af stikkontakter
  • Levering og installering af spot

Overslagspris

Hvis du overvejer et større byggeprojekt, eksempelvis i forbindelse med en modernisering eller ombygning af din bolig, vil vi som regel give dig en overslagspris på dit projekt. Denne pris giver dig en idé om, hvor meget du kan forvente, at din byggeopgave vil koste dig.

Ved udefinerede opgaver kan det være svært for os at vurdere helt specifikt, hvor meget tid og hvor mange materialer arbejdet egentlig kræver. Der kan ske mange uforudsete ting undervejs, som prismæssigt både kan være til din fordel og ulempe. Du kan dog forvente, at slutprisen ligger inden for +/- 15% af overslagsprisen.

Tilbudsarbejde

Vi står altid klar til at give et ganske uforpligtende tilbud på en given opgave under forudsætning af, at der findes en helt præcis beskrivelse af opgaven, når vi skal acceptere den. Dette gør det lettere for os at give dig en præcis og reel pris på dit projekt.

Opgaven vil derefter uden undtagelser blive afregnet til den aftalte tilbudspris.