Roskilde Fjordens El leverer og installerer el-tavler på hele Sjælland

Hvis din el-tavle er af ældre dato, er det måske ved at være tid til at overveje at få den udskiftet. Vi sørger for opsætning af el-tavler på hele Sjælland og garanterer et yderst professionelt stykke arbejde udført af el-installatører, der altid stræber mod absolut perfektion.

Vi arbejder kun med produkter af topkvalitet, og derfor tilbyder vi holdbare og pålidelige el-tavler/HPFI (RCD)-relæer fra Siemens.

Lige her kan du læse meget mere om vores udvalg af el-tavler.

Vi er førende inden for udskiftning af el-tavler

Som Danmarks bedste el-installatør i 5 år er vi hos Roskilde Fjordens El førende inden for el-tavler og opsætningen af selv samme. Vi sætter en dyd i at levere den bedste service, vejledning og rådgivning i alle vores mange forskellige ydelser, så du kan få dit ønskede resultat.

Du er til enhver tid velkommen til at henvende dig til os, hvis du ønsker at blive klogere på vores el-tavler eller har andre spørgsmål til os. Området kan indebære nogle meget tekniske forklaringer, men vi gør alt for at levere vores budskab så letforståeligt og overskueligt som muligt, så du næsten ikke kan undgå at føle dig i trygge hænder, når du benytter dig af vores services hos Roskilde Fjordens El.

Vi yder også vores services til boligselskaber. I forbindelse med en ny ejer/lejer kan det eksempelvis være nødvendigt, at lejemålet ændres til nye formål med en separat el-måler eller en gruppetavle.

Priser

Vi har faste priser på vores el-tavler og HPFI-afbrydere, som du kan se lige her på hjemmesiden. Priserne gælder som udgangspunkt i en radius af 30 km fra vores afdelinger i Gundsømagle og Hillerød. Vi hjælper også glædeligt med levering og opsætning af din nye el-tavle efter aftale, hvis du bor længere væk.

Priserne for el-tavlerne ligger fra 4.895 kroner afhængigt af antallet af gruppeafbrydere. Priserne er inklusive arbejdsløn, materialer og moms, så du risikerer ikke at blive mødt af en ubehagelig efterregning.

Prisen gælder dog ikke planforsænkede el-tavler. Vær desuden opmærksom på, at hvis el-tavlen sidder sammen med målerammen, er det som regel nødvendigt, at vi skifter begge dele samtidig.

Du har dog også mulighed for at tilkøbe løsninger som for eksempel transientbeskyttelse til din nye el-tavle. Denne tilføjelse har til formål at beskytte de elektriske installationer i dit hjem mod udefrakommende overspænding. Det kan være særdeles belejligt, nu hvor de fleste installationer i en normal dansk bolig efterhånden er elektriske af den ene eller anden art.

Kontakt os

Vi står altid klar til at give dig et godt tilbud, og vi skifter med stor glæde el-tavler i og omkring Roskilde, Jyllinge, Stenløse, Ølstykke, Frederikssund, Taastrup, Egedal, Hedehusene, Himmelev, Hillerød og andre tænkelige destinationer på hele Sjælland.

Du er hjerteligt velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 46 78 78 79 eller e-mail fj@fj-el.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

El-tavler med automatiksikringer

De nyeste el-tavler på markedet, som vi udbyder, leveres alle med automatsikringer. Det betyder, at du ikke længere er nødsaget til at foretage en udskiftning af sikringerne i din el-tavle fra tid til anden, hvis de går hen og svigter. I stedet skal du blot koble sikringen ind igen, hvis den kobler ud. Denne funktion gør det meget nemmere og langt mere håndgribeligt at varetage el-tavlen som almindelig beboer, hvis den ikke lige makker ret.

Hos Roskilde Fjordens El tilbyder vi el-tavler med 3, 6 eller 10 gruppeafbrydere. Alle vores el-tavler leveres med HPFI-afbryder, som beskytter installationen mod fejl forårsaget direkte af elektronikken. Dette er i sig selv en klar forbedring i forhold til den gamle HPFI-afbryder, der ikke ydede denne form for sikring.

Målerammer til el-tavler

I nogle tilfælde sidder målerammen, hvor dit elforbrug typisk registreres, sammen med el-tavlen. I så fald skal de to tavler installeres eller udskiftes på samme tid. Vi sørger i den forbindelse for, at du får en ny måler opsat af dit elselskab, og vi koordinerer den samlede proces, så den nye måler bliver installeret samtidigt med el-tavlen. På denne vis kan vi sørge for, at processen bliver så kortvarig og bekvem for dig som overhovedet muligt, og du kan dermed hurtigt nyde det færdige og veludførte resultat med en el-tavle og en måleramme fra Roskilde Fjordens El.

Målerammen fra Roskilde Fjordens El måler 255×560 millimeter i bredde og højde. Den kan placeres enten ved siden af eller under din nye el-tavle. Det er helt op til dig.

Målerammen har en pris på 2.500 kroner, hvori arbejdsløn, materialer og moms er inkluderet. Kontakt os gerne for at høre mere.