Roskilde Fjordens El leverer eltavler til hele Sjælland.

Vi forestår også opsætningen af din eltavle i Roskilde, Stenløse, Ølstykke, Frederikssund, Taastrup, Egedal, Hedehusene, Himmelev, Hillerød og på resten af Sjælland.

Alle vores eltavler leveres fra Siemens eller Lauritz Knudsen og kommer selv sagt i den bedst tænkelige kvalitet. Dermed får du en fuldt duelig eltavle med alle de nyeste og fremmeste funktioner overhovedet tilgængelige.

Vi garanterer, at opsætningen af din eltavle foregår 100 procent professionelt, og vi sætter som firma en ære i, at arbejdet udføres til absolut perfektion.

De priser, du finder på vores hjemmeside, gælder som udgangspunkt i en radius af 40 kilometer fra Gundsømagle. Bor du længere væk end det, leverer og opsætter vi også gerne din nye eltavle efter aftale.

Du er velkommen til at kontakte os på mail fj@fj-el.dk (+45) 46 78 78 79

for at få et uforpligtende tilbud på en eltavle og opsætningen heraf.

Eltavler med 3, 6 eller 10 automatsikringer

De nyeste eltavler på markedet leveres alle med automatsikringer. Det samme er tilfældet med eltavlerne fra Roskilde Fjordens El. Det betyder, at du ikke længere er nødsaget til at foretage en udskiftning af sikringerne i din eltavle fra tid til anden, hvis de går hen og svigter. I stedet skal du blot koble sikringen ind igen, hvis den kobler ud. Denne funktion gør det meget nemmere og langt mere håndgribeligt at varetage eltavlen som almindelig beboer, hvis den ikke lige makker ret.

Hos Roskilde Fjordens El fører vi eltavler med 3, 6 eller 10 gruppeafbrydere. Alle vores eltavler leveres med HPFI-afbryder, som beskytter installationen mod fejl forårsaget direkte af elektronikken. Dette er i sig selv en klar forbedring i forhold til den gamle HPFI-afbryder, der ikke ydede denne form for sikring.

Priserne for eltavlerne er henholdsvis 4.895, 5.895 og 6.895 kroner afhængig af antallet af gruppeafbrydere. En eltavle med 10 automatsikringer og to HPFI-afbrydere koster 8.195 kroner. Priserne er inklusive arbejdsløn, materialer og moms, så du risikerer ikke at blive mødt af en ubehagelig efterregning, selv om omfanget af vores arbejde for en sjælden gangs skyld skulle gå hen og gribe en smule om sig.

Målerammer til eltavler

Det kan ske, at den såkaldte måleramme, hvor dit elforbrug typisk registreres, sidder sammen med eltavlen. I så fald skal de to tavler installeres eller udskiftes på samme tid. Vi sørger i den forbindelse for, at du får en ny måler opsat af dit elselskab, og vi koordinerer den samlede proces, så den nye måler bliver installeret samtidig med eltavlen.

Målerammen fra Roskilde Fjordens El måler 255×560 millimeter i bredde og højde. Den kan placeres enten ved siden af eller under din nye eltavle. Det er op til dig.

Målerammen har en pris på 2.500 kroner inklusive arbejdsløn, materialer og moms.

Vi bestræber os altid på at gøre processen så kortvarig og bekvem for dig som overhovedet mulig. På den vis når du kun lige at ænse, at arbejdet står på, inden du kan nyde det færdige og veludførte resultat med en eltavle og en måleramme fra Roskilde Fjordens El.

Roskilde Fjordens El er førende inden for eltavler

Roskilde Fjordens El er førende inden for eltavler og opsætningen af selv samme. Vi står altid klar til at give dig et godt tilbud og skifter med stor glæde eltavler i og omkring Roskilde, Jyllinge, Stenløse, Ølstykke, Frederikssund, Taastrup, Egedal, Hedehusene, Himmelev, Hillerød og andre tænkelige destinationer i samme område.

Du er også velkommen til at henvende dig til os, hvis du har et ønske om at blive klogere på vores eltavler. Området kan indebære nogle meget tekniske forklaringer, men vi gør en stor dyd ud af at levere vores budskab så letforståeligt og overskueligt som muligt, så du næsten ikke kan undgå at føle dig i trygge hænder, når du handler hos Roskilde Fjordens El.

Du har også mulighed for at tilkøbe løsninger som for eksempel transientbeskyttelse til din eltavle. Denne tilføjelse har til formål at beskytte de elektriske installationer i dit hjem mod udefrakommende overspænding. Det kan være særdeles belejligt, nu hvor de fleste installationer i en normal dansk bolig efterhånden er elektriske af den ene eller anden art.

Vi vejleder og rådgiver dig hjertens gerne omkring disse funktioner, og hvad der måtte være relevant for dig, så du får en eltavle, der lever op til dine ønsker, forventninger og behov ikke mindst.

Kontakt Roskilde Fjordens El

Kontakt os på mail fj@fj-el.dk (+45) 46 78 78 79

for at få et uforpligtende tilbud på en eltavle, så finder vi sammen frem til en løsning, som du uden tvivl bliver rigtig tilfreds med på både kort og langt sigt.

Roskilde Fjordens El er tilgængelig mandag til fredag fra kl. 7 til 17. Dette gælder for begge vores afdelinger i Roskilde og Hillerød.