Roskilde Fjordens El afdeling i Roskilde

Vi står klar i Roskilde til at hjælpe dig med dit el-arbejde, hvor end du befinder dig på Sjælland!

Vi har hos Roskilde Fjordens El A/S arbejdet hårdt lige siden 2006 i og omkring Roskilde-området. Vi har mange søde kunder i området, og vi glæder os altid til, at de gang på gang kommer tilbage til os.

Vores base ligger i Gundsømagle lige uden for Roskilde, men vi har også åbnet en filial i Hillerød. Vi tør derfor godt prale af et indgående lokalkendskab til blandt andet Roskilde, Jyllinge, Stenløse, Taastrup, Frederikssund, Egedal, Hedehusene og Hillerød.

Kort sagt: Vi står til rådighed for dig, hvor end du befinder dig på Sjælland!

Fokus på kvalitet, service og rådgivning

Vi er blevet kåret som Danmarks bedste el-installatører i hele 5 år. Det er en titel, som vi er yderst stolte af, og vi gør vores bedste for at leve op til den.

Vi har stort fokus på kvalitet, service og rådgivning i alt, hvad vi foretager os. Vi bruger udelukkende kvalitetsmaterialer, og vi går aldrig på kompromis med det gode håndværk, som vi er kendte for at levere.

Af den grund takker vi hellere nej til en opgave, hvis den ikke kan udføres under forudsætning af, at resultatet er i top. Det vil sige, at vi muligvis ikke kan give dig den billigste pris, som du kan finde, men vi kan derimod stå inde for, at vores tilbud er gennemtænkt og omfatter de bedste materialer på markedet.

Her på hjemmesiden finder du vores faste priser på produkter såsom eltavler, varmepumper og installering af spot. Du er dog altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Hvor finder du os?

Roskilde Fjordens El afdeling Roskilde befinder sig på Håndværkervænget 7, 4000 Roskilde. Find os på kortet nedenfor.

Derudover er du altid velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 46 78 78 79 eller på e-mail fj@fj-el.dk. Vores elektrikere står klar med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du kan kontakte os på telefon eller e-mail. Vi kan tilbyde dig en ganske uforpligtende besigtigelse af en dygtig elektriker, som vi kan lave et godt tilbud ud fra.

Denne service yder vi, hvad end du bor i Roskilde, Hillerød eller andre steder på Sjælland.

Vi er hele Sjællands lokale elektriker!

El-tavler

Vi har fast lav pris på udskiftning af El-tavler
Se vores tilbud her

Telefon

Du er altid velkommen til at ringe til os på
(+45) 46 78 78 79