Energivejledning til dit projekt

Hos Roskilde Fjordens El prioriterer vi god service, vejledning og rådgivning. Derfor har vi uddannet en energivejleder, der udover at være specialist inden for sit eget byggetekniske område også kan vejlede om energibesparelser i boliger og virksomheder, så du nemt kan på professionel hjælp og vejleding direkte af os.

Mange boligejere tøver med at investere i energibesparelser, fordi de har svært ved at få overblik over de mange muligheder samt hvilke løsninger, der kan give dem de største besparelser. Det er vi fuldt ud kvalificeret til at hjælpe med.

Energivejlederuddannelsen er støttet af Energistyrelsen og bag den står Dansk Byggeri og TEKNIQ Arbejdsgiverne sammen med Teknologisk Institut, Videnscenter for energibesparelser i bygninger samt Gate21/Energitjenesten.

Hvad kan en energivejleder hjælpe med?

Der er mange fordele ved at modtage rådgivning fra en professionel energivejleder. Energivejledere kan:

  • Identificere mulige energibesparelser i boliger og virksomheder ved at gennemgå bygningen installationer herunder varme, ventilation og lys.
  • Hjælpe dig med at spare penge på både el- og varmeregningen.
  • Pege de dele af klimaskærmen, herunder vinduer eller isolering, det kan være en fordel at få en fagmand til at se på, fordi de kan rumme potentialer for energibesparelser.
  • Hjælpe dig med at få en højere boligværdi via energibesparelser.
  • Medvirke til en øget komfort og et bedre indeklima i din bolig.