Installation af spot

Vi leverer og installerer rigtig mange spot hvert år, derfor har vi valgt at sælge spot-installationer til faste priser.
På denne måde ved kunden nogenlunde, hvad det koster, afhængig af hvor mange spot kunden ønsker, samt hvilken styring af spot der ønskes.

Spot kan anvendes til mange forskellige formål:

  • Spot bruges som en rigtig god grundbelysning. Det kan være I køkken/alrum, badeværelset eller entre/gang, her er det måske upraktisk med lamper/pendler der hænger ned fra loftet.

  • Spot bruges som effekt belysning indvendigt. Det kan være et maleri eller skulptur, der ønskes oplyst. Her kan man med fordel vælge lyskilder med forskellig spredning.

  • Spot kan også bruges for at skabe en hyggelig stemning. Dette opnås med den rigtige lyskilde, der kombineres med en lysdæmper. Dette skabes ved at placerer spot som baggrundsbelysning I forbindelse med stuen eller spisestuen.

  • Det er vigtigt, at spot placeres korrekt i forhold til formålet med lyset. Hvis det er over køkkenbordet skal de placeres så man ikke skygger for lyset når man arbejder.

  • Spot kan også bruges udvendigt til oplysning af buske eller træer. De kan bruges i udhænget som god belysning langs med huset, eller uplight I forbindelse med terrassen.

Det er vigtigt at anvende spot, der passer til formålet med installationen. Når vi laver spot udvendigt i udhænget eller carporten, bruger vi spot der er malet på en rustfribund, så falder malingen ikke af, som den gør, hvis det er på en aluminiumsbund der forvitre.

Ring til os og hør mere om priserne på spotinstallationer på tlf (+45) 46 78 78 79, du kan også en mail på fj@fj-el.dk

Hvis du har lyst til at læse om muligheden for at betale spot/installationen i rater så læs mere her

4 Nye EVO10 spot fra A-Led – Indvendige

Pris incl. arbejdsløn, materialer og moms fra 5.200,- Kr.

6 Nye EVO10 spot fra A-Led – Indvendige

Pris incl. arbejdsløn, materialer og moms fra 7.500,- Kr.

4 Nye EVO10 spot fra A-Led – Udvendig

Pris incl. arbejdsløn, materialer og moms fra 5.600,- Kr.

6 Nye EVO10 spot fra A-Led – Udvendig

Pris incl. arbejdsløn, materialer og moms fra 8.100,- Kr.