Ydelser til boligselskaber

Mange af vores erhvervskunder her hos Roskilde Fjordens El består af ejendomsselskaber. På nuværende tidspunkt arbejder vi sammen med 3 ejendomsselskaber i Roskilde med omkring 450 lejligheder og et ejendomsselskab i Lynge, som vi har serviceret helt tilbage fra 2006 af.

Vi løser alle former for opgaver i forbindelse med driften af disse ejedomme. Dette kunne være udskiftning af armaturer, lysrør, el-tavler, stikkontakter og lys i opgange eller vedligeholdelse af kældre, dørtelefoner, ventilationsanlæg og pumper. Der er ikke den opgave, vi ikke varetager!

Ejendomsservice

Hos boligselskaber yder vi altid vores gode service i forbindelse med vedligeholdelse, servicering, ændring af el-installationer og mange andre former for el-arbejde. Vi har mange faste og planlagte opgaver løbende, men vi gør ligeledes en dyd ud af at stå klar ved akutte situationer såsom en fejl i en el-installation og lignende.

Det er vigtigt for os, at vores el-installationer er korrekt udførte og i overensstemmelse med lovgivningen. Derfor gennemgår vi altid lejligheder og udarbejder en rapport, når en ny ejer eller lejer flytter ind. I forbindelse med en ny ejer/lejer kan det ligeledes være nødvendigt, at lejemålet ændres til nye formål eksempelvis med en separat el-måler eller en gruppetavle.

Kontakt os endelig for mere information

Vi vil med glæde også samarbejde med dig og dit boligselskab. Du er hjerteligt velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 46 78 78 79, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.