Roskilde Fjordens El afdeling i Hillerød

Roskilde Fjordens El er nu endelig kommet til Hillerød, så du kan få glæde af Danmarks bedste el-installatører i ’12, ’14, ’16, ’17 og ’19. Vi er stolte af nu også at kunne tilbyde vores el-service i Hillerød. Byd velkommen til vores dygtige elektrikere.

Hvor finder du os?

Vi har til huse på Høgevej 8B, 3400 Hillerød. Du kan kontakte os på (+45) 46 78 78 79 for et uforpligtende tilbud eller på vores e-mail: fj@fj-el.dk.

Bemærk dog at tilbudsgivning og kundehenvendelser foregår via vores afdeling i Hillerød.

Vi byder dig hjerteligt velkommen til vores nye filial i Hillerød

Roskilde Fjordens El A/S, byder nu velkommen til kunder i Hillerød efter stor efterspørgsel. Vi har mange samarbejdspartnere i området omkring Hillerød.

Der er rift om vores dygtige elektrikere i Jyllinge, Gundsømagle og Roskilde-området efter, at vi igen er kåret som Danmarks bedste el-installatør. Det kniber dog for de gode elektrikere at nå helt til Nordsjælland, så der har været al mulig god grund til at ansætte et nye kompetente elektrikere.

Vi håber, at vores nordsjællandske kunder vil tage lige så godt imod os, som vores nuværende kundekreds allerede har gjort.

Fokus på kvalitet

Vi vil gøre vores for at yde den samme gode service, som vi sætter skarpt ind på i vores afdeling i Roskilde. Alle nye elektrikere, som er ansat i afdeling Hillerød, er vi bekendte med i forvejen. Vi er derfor ikke ét sekund i tvivl om, at vores ambitionsniveau for god kvalitet, som vi er kendte for, vil forblive højt i Hillerød.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Her på vores hjemmeside kan du nemt se vores faste priser på blandt andet el-tavler og udskiftning af stikkontakter.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail. Vi tilbyder en helt uforpligtende besigtigelse, og vores elektrikere kan herefter give dig et godt tilbud.

El-tavler

Vi har fast lav pris på udskiftning af El-tavler
Se vores tilbud her

Telefon

Du er altid velkommen til at ringe til os på
(+45) 46 78 78 79