Strøm til elbiler

Roskilde Fjordens El A/S vil glædeligt støtte bæredygtig udvikling. Derfor har vi blandt andet specialiseret os i at kunne bidrage med vores ydelser til den grønne tankegang.

El- og hybridbiler ses hyppigere og hyppigere i trafikken, og denne udvikling fortsætter forhåbentligt.Vi står klar til at tilbyde kompetent opsætning af ladestationer på hele Sjælland. Vores ladestationer kan genoplade elbiler hurtigt og effektivt.

Ladestationerne egner sig desuden både til virksomhedsrelaterede og private formål. Kontakt os gerne, og så tager vi en snak om dit projekt.

Vi garanterer professionel opsætning af ladestationer

Vi er autoriserede el-installatør. Dette betyder, at vi er i stand til at yde professionel rådgivning inden for alt, der omhandler elektricitet og elinstallationer. Vi har arbejdet hårdt, og det har gavnet dig. Vi har været kåret som Danmark bedste el-installatør i hele 5 år, og vores prisvindende service yder vi både til erhverv, private og det offentlige.

Det færdige resultat lader ikke vente på sig længere end højst nødvendigt, så vi sammen kan gøre projektet til virkelighed hurtigst muligt.

Som Danmarks bedste el-installatører har vi altid stort fokus på den bedste kvalitet, service og rådgivning for vores kunder. Vores elektrikertilbud er altid gennemtænkt ud fra de bedste produkter og materialer, og vores priser er derfor sat derefter, så du kan få glæde af vores ydelser i mange år. Vi går bestemt ikke på kompromis med vores store ambitioner.

Vores installationsproces er din sikkerhed for, at opladningen sker med en sikkerhed, som er i absolut top. Samtidig opfylder vores installation helt og holdent de krav, som bilfabrikanterne stiller i henhold til deres garanti, så du ikke behøver at bekymre dig om eventuelle komplikationer, der mod forventning kan opstå i forbindelse med brugen af din nye ladestation.

Ikke desto mindre er du velkommen til at få et ganske omkostningsfrit tilbud, der naturligvis ikke er bindende for dig.

Ladestationer til både erhverv og private

Ladestationer til elbiler er i dag at finde temmelig hyppigt i de større danske byer og langs de fleste motorvejsstrækninger. Udbud følger efterspørgsel, og hos Roskilde Fjordens El A/S er vi klar til at imødekomme det stigende behov for ladestationer. Flere og flere danskere, som ejer en elbil, får også ladestationer hjemme på matriklen, så elbilen kan lade op natten over.

Vi er i stand til at imødekomme både erhvervsmæssige og private forespørgsler på ladestationer, så det er blot et spørgsmål om at finde frem til den bedste løsning, så vi kan komme i gang med opsætningen hurtigst muligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi glæder os til at høre fra dig. Du kan til enhver tid kontakte os for flere informationer ved at besøge vores afdeling i Roskilde på Håndværkervænget 7, 4000 Roskilde. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 46 78 78 79 alle hverdage 7–17 eller på vores e-mail fj@fj-el.dk.

Vores elektrikere står altid klar med et helt uforpligtende tilbud uanset hvor på Sjælland, arbejdet skal udføres.