Strøm til el biler

El bilen har været præsenteret i flere forskellige afskygninger og med blandet succes op gennem årene. Ikke desto mindre er elbilen i dag en stor og fast del af det trafikale landskab i Danmark. Al udvikling tyder på, at elbilen kun bliver et hyppigere og hyppigere køretøj blandt danskernes foretrukne køretøjer. Hos Rokilde Fjordens El A/S er vi nu klar til at understøtte udviklingen, som går hånd i hånd med den grønne tankegang, som er fremtrædende i dagens Danmark. Vi tilbyder således opsætning af ladestandere på det meste af Sjælland.

De gammeldags tankstationer giver brændstof til de benzindrevne biler, mens ladestationerne giver strøm til elbilerne. Vi tilbyder opsætning af lad standere, som kan genoplade alle former for elbiler. Vores ladestationer egner sig både til virksomhedsrelaterede og private formål.

Roskilde Fjordens El A/S er autoriseret el installatør. Vi yder professionel rådgivning inden for alt, hvad der omhandler elektricitet og elinstallationer. Dette indbefatter også opsætningen af lade standere til elbiler på det meste af Sjælland.

Lade stationer til erhverv og private

Har du et ønske om at få opsat en ladestander, står vi klar til at varetage processen fra start til slut med garanti for et yderst professionelt stykke arbejde.

Vi udfører el-arbejde for det offentlige såvel som for virksomheder og private husstande. Vi er tilgængelige i forbindelse med både små og store opgaver, og vi kommer ud og udfører arbejdet med kort varsel alle ugens dage fra kl. 7 til 15. Det færdige resultat lader ikke vente på sig længere end højst nødvendigt, så vi sammen kan gøre projektet til virkelighed hurtigst muligt.

Ladestationerne er i dag at finde temmelig hyppigt i de større danske byer og langs de fleste motorvejsstrækninger. Udbud følger efterspørgsel, og hos Roskilde Fjordens El A/S er vi klar til at imødekomme det stigende behov for ladestationer. Flere og flere danskere, som er ejere af en el bil får også ladestandere hjemme på matriklen, så el bilen kan lade op hen over natten.

Vi er i stand til at imødekomme både erhvervsmæssige og private forespørgsler, så det er blot et spørgsmål om at finde frem til den bedste løsning, så vi kan komme i gang med opsætningen hurtigst muligt.

Vi udbyder vores service på det meste af Sjælland, så har du et ønske om at få opsat en lade stander, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få et godt tilbud.

Professionel opsætning af lade standere

Roskilde Fjordens El A/S beskæftiger sig med elektricitet i alle mulige former og afskygninger. El bilen er fremtiden inden for transport i Danmark. Det har vi noteret os, og derfor giver vi nu et bidrag til denne udvikling.

Vi stiller fremover vores mangeårige ekspertise inden for el-arbejde til rådighed i forbindelse med opsætningen af ladestationer til el biler. Hos Roskilde Fjordens El A/S kan vi hjælpe jer med at lave lade stationer til el biler.

Ladestationen har den enkle effekt, at den sætter strøm til el bilen, så batteriet genoplades, og el bilen hurtigt kan komme ud på vejene og køre igen. I takt med at el bilerne vinder terræn på bilmarkedet i øjeblikket, øges behovet for ladestationer også. Roskilde Fjordens El A/S er klar til at imødekomme dette behov med kompetent arbejdskraft og ekspertise inden for al tænkeligt el-arbejde i forbindelse med opsætningen.

Ladestationerne giver en nem, hurtig og effektiv opladning, så el bilen kan komme afsted igen. El bilens brændstof er strøm. Derfor udfylder lade stationerne en vigtig rolle med henblik på at give el bilen brændstof til dens videre færd.

Roskilde Fjordens El A/S opsætter forskellige typer ladestandere, som understøtter én eller flere slags lade stik.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Roskilde Fjordens El A/S yder kompetent og effektiv service, når din ladestander skal sættes op. Ladestationen er således klar til at give strøm til el biler inden for kort tid. Du kan altid kontakte os for at høre, hvilke muligheder vi tilbyder, og hvad et samarbejde måtte indebære.

Vi garanterer, at vore el-arbejde udføres med allerstørste omhyggelighed, så du ender med et resultat, som kan komme dig til glæde og gavn mange år frem i tiden. Vi sender selvfølgelig certificerede elektrikere ud for at sætte lade standeren op, så du er i trygge hænder gennem hele processen.

Vores installationsproces er din sikkerhed for, at opladningen sker med en sikkerhed, som er i absolut top. Samtidig opfylder vores installation helt og holdent de krav, som bilfabrikanterne stiller i henhold til deres garanti, så du ikke behøver at bekymre dig om eventuelle komplikationer, der mod forventning kan opstå i forbindelse med brugen af lade stationen.

Kontakt os på mail fj@fj-el.dk eller ring på tlf.

(+45) 46 78 78 79

for et uforpligtende tilbud!