Finansiér dit projekt igennem Service Finans

Vi vil her hos Roskilde Fjordens El gerne gøre det så nemt og overskueligt for dig som overhovedet muligt at starte et projekt hos os. Derfor tilbyder vi alle vores kunder muligheden for at låne med delbetaling igennem Service Finans.

Service Finans er et enestående samarbejde mellem Minuba og LendMe, der sikrer dig en lynhurtig proces, så du kan komme i gang med finansieringen af dit projekt så hurtigt og billigt som muligt.

Lån hos Service Finans

Igennem Service Finans har du mulighed for at låne helt op til 500.000 kr. til dit nye projekt. Service Finans består af samarbejdende banker, der tilbyder lån til reparationer eller forbedringer af ejendomme. Du skal derfor ikke stille sikkerhed for lånet på samme måde som et forbrugslån via din egen bank.

Med Service Finans’ låneberegner, https://servicefinans.dk/#/calculate, kan du nemt finde ud af, hvordan dit lån fungerer bedst. Her kan du få et overblik over, hvor meget du vil låne samt hvor lang tid, du ønsker at betale lånet tilbage over.

Prisen på dit lån afhænger af bankernes kreditvurdering af dig. Service Finans kan tilbyde dig helt op til 12 tilbud, når du opretter en ansøgning til dit lån, så du har flere muligheder for at finansiere dit projekt.

Få op til 12 lånetilbud indenfor 48 timer

Når du i samarbejde med os hos Roskilde Fjordens El er nået frem til dit projekts omfang, får du tilsendt en mail, hvor der er direkte link til oprettelse af ansøgningen til dit lån.

Herefter tager det blot 10 minutter for dig at få din ansøgning sendt afsted.

Indenfor kun 48 timer vil du modtage helt op til 12 lånetilbud fra forskellige anerkendte banker. Ligesom vores tilbud er ganske uforpligtende, er disse lånetilbud ligeså. Du kan nu sammenligne dine lånetilbud og udvælge det tilbud, der passer dig allerbedst.

Lige så snart du er blevet godkendt til dit udvalgte lån, står vi klar til at gå i gang med at hjælpe dig med dit projekt.