Ankenævn og Garantiordning

Vi gør alt for, at du som kunde aldrig skulle få lyst til at indgive en klage over vores el-arbejde, men som et ekstra sikkerhedsnet er Roskilde Fjordens El naturligvis som autoriseret el-installatør dækket ind under Ankenævnet for Tekniske Installationer og TEKNIQ Arbejdsgivernes garantiordning.

Ankenævnet for Tekniske Installationer

Ankenævnet er et privat godkendt ankenævn, som blev stiftet i 2006 af TEKNIQ Arbejdsgiverne, Forbrugerrådet og Parcelhusejernes Landsforening med det formål at hjælpe til holdbare og effektive løsninger i tilfælde af uoverensstemmelser mellem forbrugere og el- og vvs-installatører samt bygningssmede.

Klager over kvalitet af udført arbejde, regninger og lignende kan indgives ved hjælp af formularer, som du finder på el-vvs-anke.dk. Her kan du også læse meget mere om Ankenævnet for Tekniske Installationer.

Garantiordning

Såfremt du får medhold i en klage, der har været indgivet hos Ankenævnet, er du dækket ind under TEKNIQ Arbejdsgivernes Garantiordning. Garantiordningen dækker omkostninger til og med 150.000 kroner inkl. moms.

Garantiordningen gælder, hvis virksomheden er medlem af TEKNIQ på tidspunktet, hvor klagen modtages i Ankenævnet. Roskilde Fjordens El A/S er selvfølgelig medlem!

Du kan læse mere om garantiordningen på tekniq.dk.

Kontakt Ankenævnet

Du finder Ankenævnet for Tekniske installationer på Paul Bergsøes Vej, 2600 Glostrup. Sekretariatet hos Ankenævnet er åbent for skriftlige, telefoniske og personlige henvendelser alle hverdage 10-12 på telefon (+45) 87 41 77 90 eller på e-mail anke@el-vvs-anke.dk.