El-tavler til hele Sjælland

Hos Roskilde Fjordens El leverer og opsætter vi el-tavler på hele Sjælland, og vi garanterer et yderst professionelt stykke arbejde udført af el-installatører, der altid stræber mod absolut perfektion. Du kan få mere information om vores el-tavler her.

Vi er førende inden for udskiftning af el-tavler

Som Danmarks bedste el-installatør i 5 år er vi hos Roskilde Fjordens El førende inden for opsætning af el-tavler. Du er til enhver tid velkommen til at henvende dig til os, hvis du ønsker at blive klogere på vores el-tavler eller har andre spørgsmål til os.

Vi yder også vores services til boligselskaber. I forbindelse med en ny ejer/lejer kan det eksempelvis være nødvendigt, at lejemålet ændres til nye formål med en separat el-måler eller en gruppetavle.

Hvorfor bør din el-tavle udskiftes?

Hvis din el-tavle er af ældre dato, er det måske ved at være tid til at overveje at få den udskiftet. Vi arbejder kun med produkter af topkvalitet, og derfor tilbyder vi holdbare og pålidelige el-tavler/HPFI (RCD)-relæer fra Siemens og Lauritz Knudsen.

El-tavler med automatiksikringer

De nyeste el-tavler på markedet, som vi udbyder, leveres alle med automatsikringer. Det betyder, at du ikke længere er nødsaget til at foretage en udskiftning af sikringerne i din el-tavle fra tid til anden, hvis de går hen og svigter.

Hos Roskilde Fjordens El tilbyder vi el-tavler med 3, 6 eller 10 gruppeafbrydere. Alle vores el-tavler leveres med HPFI-afbryder.

Priser

Vi har faste priser på vores el-tavler og HPFI-afbrydere, som du kan se lige her på hjemmesiden. Priserne gælder som udgangspunkt i en radius af 30 km fra vores afdelinger i Gundsømagle og Hillerød. Vi hjælper også glædeligt med levering og opsætning af din nye el-tavle efter aftale, hvis du bor længere væk.

Priserne er inklusive arbejdsløn, materialer og moms. Prisen gælder dog ikke planforsænkede el-tavler. Vær desuden opmærksom på, at hvis el-tavlen sidder sammen med målerammen, er det som regel nødvendigt, at vi skifter begge dele samtidigt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar til at give dig et godt tilbud, og vi skifter med stor glæde el-tavler i og omkring Roskilde, Jyllinge, Stenløse, Ølstykke, Frederikssund, Taastrup, Egedal, Hedehusene, Himmelev, Hillerød og resten af Sjælland.

Du er hjerteligt velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 46 78 78 79 eller e-mail fj@fj-el.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.