El-tavler til Sjælland

Vi leverer og opsætter el-tavler på det meste af Sjælland

bl.a. i Roskilde, Jyllinge, Stenløse, Ølstykke, Frederikssund, Taastrup, Egedal, Hedehusene, Himmelev og Hillerød.

Alle vores el-tavler/HPFI-relæer leveres i en god kvalitet fra Siemens eller Lauritz Knudsen. Vores priser gælder som udgangspunkt i en radius af 40 km fra Gundsømagle. Bor du længere væk, leverer og opsætter vi også gerne din nye el-tavle. Kontakt os på mail fj@fj-el.dk eller ring på (+45) 46 78 78 79 for et uforpligtende tilbud på tavle og opsætning.

Hvorfor skifte?

De nye el-tavler leveres med automatsikringer. Det betyder, at du ikke længere skal skifte sikringer i din el-tavle, men blot koble ind igen, hvis en sikring kobler ud. Dette gør det meget nemmere at slå sikringer til, når de kobler ud.

Vi fører tavler med 3, 6 eller 10 gruppeafbrydere og en HPFI-afbryder. Alle vores el-tavler leveres med HPFI-afbryder, som beskytter installationen mod fejl forårsaget af elektronik. Dette er en forbedring i forhold til den gamle HFI-afbryder, der ikke ydede denne sikring.

El-tavler – få et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til at give dig et tilbud og skifter gerne el-tavler i og omkring Roskilde, Jyllinge, Stenløse, Ølstykke, Frederikssund, Taastrup, Egedal, Hedehusene, Himmelev og Hillerød.

Kontakt os på mail fj@fj-el.dk eller ring på (+45) 46 78 78 79 for et uforpligtende tilbud!

© Roskilde Fjordens El – El-tavler