Er den høje varmeregning en tung post i jeres månedlige budget, og leder I efter en løsning, der kan give lidt luft til andre fornøjelser, så er det bestemt værd at overveje at investere i en varmepumpe fra Toshiba. Vi forhandler alle typer af Toshiba varmepumper.

Varmepumperne fra Toshiba er blandt de mest energieffektive varmepumper på det danske marked. Varmepumperne er testet af Teknologisk Institut, som er jeres garanti for, at produktet er lever op til de rigtige og godkendte standarder.

Med en Toshiba varmepumpe sparer I ikke alene penge på varmeregningen. I får også en varmepumpe i absolut topkvalitet, som sikrer et meget komfortabelt indeklima i hjemmet.

Toshibas varmepumper letter jeres varmeregning

Toshiba varmepumperne udnytter i al enkelthed luftens varme og bliver på den måde en energibesparende foranstaltning, som I kan få stor glæde af. Ikke mindst når varmeregningen skal gøres op, er der valuta for pengene.

Med en Toshiba varmepumpe vælger I også automatisk en meget klimarigtig løsning, hvor I gør jer uafhængig af olie og gas, som er kendt for at tære på både miljøet og husholdningsbudgettet.

Hvis I vælger at investere i en af vores varmepumper fra Toshiba, hjælper vi jer også med at finde den optimale placering til pumpen, så I opnår den størst mulige udnyttelse af varmepumpen og sikrer den dermed også den højeste effektivitet.

Værd at vide om varmepumperne fra Toshiba

Toshiba varmepumpernes pris afhænger først og fremmest af, hvilken model I vælger. Varmepumperne har forskellige egenskaber, og nogle modeller egner sig ganske enkelt bedre til bestemte behov end andre.

I bør kigge efter følgende egenskaber og tage det med i jeres overvejelser, når I skal beslutte jer for hvilken varmepumpe I vil investere i:
– Varmepumpens effektivitet målt i SCOP
– Varmepumpens ydelse i kW
– Varmepumpens funktionsdygtighed under lavere temperaturer, som er specielt vigtig, hvis varmepumpen skal installeres i for eksempel et sommerhus

– Varmepumpens støjniveau målt i dB
– Varmepumpens placeringsmuligheder i forhold til at undgå trækgener fra luftstrømmen

Toshibas varmepumper kommer også i forskellige størrelser. Vi rådgiver jer hellere end gerne om, hvilken af modellerne der passer bedst til jeres opvarmningsbehov, og vi giver altid en professionel og personlig vurdering, som baserer sig på jeres hustype og generelle indretning.

Fuld assistance til købet af jeres Toshiba varmepumpe

Vi assisterer jer fra start til slut i købsprocessen, så I er sikre på at finde frem til en komplet løsning og den Toshiba varmepumpe, der giver jer de bedste resultater på alle tænkelige fronter.

Ud over rådgivning sørger vi selvfølgelig for at produktet bliver leveret direkte til jeres dør og installeret, så I kan stole trygt på, at systemet fungerer, når vi siger farvel. Hvis I oplever, at varmepumpen ikke lever op til det, I er blevet lovet, eller som I havde forventet, kommer vi naturligvis ud og tilser produktet.

I er altid velkomne til at ringe til os for at høre nærmere om specifikationerne på vores Toshiba varmepumper. Vi svarer på spørgsmål af enhver karakter. Vi tilsender jer også gerne en brochure, så I har et fuldstændigt overblik over produkterne i vores sortiment.

Varmepumper i topkvalitet fra Toshiba

Toshibas varmepumper er kendt for deres høje kvalitet, den nordiske kapacitet, brugervenligheden og dere funktionelle stabilitet. I får med andre ord en varmepumpe, der tilfredsstiller alle jeres ønsker og behov, og som I kan høste frugterne af i mange år frem i form af besparelser på energiregningen.

Varmepumperne er godkendt og testet i henhold til de nyeste normer og regler, som er tilgængelige på Energistyrelsens hjemmeside. I kan vide jer helt sikre på at få en varmepumpe, der lever op til alle væsentlige krav, når I gør jeres køb iblandt produkterne fra Toshiba.

Toshibas varmepumper er udstyret med den nyeste teknologi, som giver den bedste, mest behagelige og økonomisk rigtige opvarmning af jeres bolig.

På komfortsiden er det lave lydniveau samt det stilrene og elegante design med til at gøre Toshibas varmepumper til en ren nydelse og et stykke inventar på lige for med alt mulig andet møblement af høj værdi i jeres bolig. En ren fornøjelse.

Smart styring af Toshiba varmepumpen

Du kan styre varmepumpens temperatur via SMS eller WiFi, hvor der kan vælge mellem 5-13 temperaturer alt efter behov. Den digitale funktion gør det overordentlig nemt at indstille varmepumpen, selv om du måske befinder dig langt væk fra åstedet.

Toshibas varmepumper er ideelle til sommerhuse, men varmepumperne kan anvendes i alle boligtyper. Helårshuse såvel som halvårshuse.

Ring til os på tlf.

(+45) 46 78 78 79

og hør nærmere om priserne på vores Toshiba varmepumper. I kan altid bestille en brochure over vores produkter, hvis I er interesserede i at få et større kendskab til varmepumpernes egenskaber og funktioner.

Eller find vores kontakt side her.