Varmepumper fra Toshiba

Kæmper du med en lidt for høj varmeregning i budgettet, bør du overveje at investere i en varmepumpe. Hos Roskilde Fjordens El er vi specialister inden for montering og installering af varmepumper, og vi arbejder kun med produkter af allerhøjeste kvalitet.
Det gør vi for at sikre dig et endeligt resultat, som du bliver glad for i mange år fremover.

Vi forhandler alle typer af luft/luft varmepumper fra Toshiba, og de er alle testet af Teknologisk Institut. Toshibas varmepumper er udstyret med den nyeste teknologi, som giver den bedste, mest behagelige og økonomisk rigtige opvarmning af din bolig.

Du kan se alle vores varmepumper med tilhørende pris inkl. levering og installering her på hjemmesiden.

Varmepumper i topkvalitet fra Toshiba

Toshibas varmepumper er kendt for deres høje kvalitet, den nordiske kapacitet, brugervenligheden og deres funktionelle stabilitet. Du får med andre ord en varmepumpe, der tilfredsstiller alle tænkelige ønsker og behov, og som du kan høste frugterne af i mange år frem i form af besparelser på energiregningen.

Varmepumperne er godkendt og testet i henhold til den nyeste lovgivning, som er tilgængelige på Energistyrelsens hjemmeside. Du kan vide dig helt sikker på at få en varmepumpe, der lever op til alle væsentlige krav, når du vælger iblandt produkterne fra Toshiba.

På komfortsiden er det lave lydniveau samt det stilrene og elegante design med til at gøre Toshibas varmepumper til en ren nydelse og et stykke inventar på lige fod med andet inventar i din bolig. Varmepumperne må siges at være en ren fornøjelse.

Derfor skal du vælge en varmepumpe fra Toshiba

Der er mange gode grunde til at vælge en varmepumpe fra Toshiba. Du får et par af dem her. Vil du vide mere om din nye varmepumpe, finder du vores kontaktoplysninger nederst på siden.

 • Varmepumperne fra Toshiba er nogle af de mest energieffektive på det danske marked
 • Du kan spare mange penge på sigt ved at investere i en varmepumpe, der udnytter luftens varme og dermed er en energibesparende foranstaltning
 • Varmepumperne er testet af Teknologisk Institut, så de altid følger de rigtige og godkendte standarder
 • Varmepumperne er i topkvalitet, hvilket sikrer dig et yderst komfortabelt indeklima i dit hjem
 • Varmepumperne fra Toshiba er en klimavenlig løsning, der frigør dig fra olie og gas
 • Smart digital styring via SMS eller WiFi
 • Vi hjælper dig fra start til slut med din nye varmepumpe, så du kan få den størst mulige udnyttelse og højeste effektivitet af den

Egenskaber og størrelse – vi hjælper dig!

Alle varmepumperne fra Toshiba har forskellige egenskaber. Vi står altid til rådighed, så du kan få installeret den helt rette varmepumpe til dine behov. Vi kan i samarbejde overveje følgende egenskaber til din varmepumpe:

 • Varmepumpens effektivitet målt i SCOP
 • Varmepumpens ydelse i Kw
 • Varmepumpens funktionsdygtighed under lavere temperaturer, som er specielt vigtig, hvis varmepumpen skal installeres i et sommerhus
 • Varmepumpens støjniveau målt i dB
 • Varmepumpens placeringsmuligheder i forhold til at undgå trækgener fra luftstrømmen

Du kan desuden styre varmepumpens temperatur via SMS eller WiFi, hvor der kan vælges mellem 5-13 temperaturer alt efter behov. Den digitale funktion gør det overordentlig nemt at indstille varmepumpen, selvom du måske befinder dig langt væk.

Varmepumperne findes også i vidt forskellige størrelser. Vi rådgiver dig hellere end gerne om hvilken model, der passer bedst til dit opvarmningsbehov. Vores rådgivning baserer sig altid på en professionel og personlig vurdering med udgangspunkt i netop dit hus og indretning.

Fuld assistance til købet af din nye varmepumpe

Som Danmarks bedste el-installatører har vi altid stort fokus på den bedste kvalitet, service og rådgivning for vores kunder. Vi assisterer fra start til slut i købsprocessen, så du er sikker på at finde frem til en komplet løsning og netop den Toshiba varmepumpe, der giver dig de bedste resultater på alle tænkelige fronter.

Udover rådgivning sørger vi selvfølgelig for, at produktet bliver leveret direkte til din dør og installeret, så du kan stole trygt på, at systemet fungerer, når vi siger farvel. Hvis du mod forventning oplever, at varmepumpen ikke lever op til dine ønsker, kommer vi naturligvis ud og tilser produktet.

Du er altid velkommen til at ringe til os for at høre nærmere om specifikationerne på vores Toshiba varmepumper. Vi svarer på spørgsmål af enhver karakter. Vi tilsender også gerne en brochure, så du har et fuldstændigt overblik over produkterne i vores sortiment.

Har du flere spørgsmål til din nye varmepumpe?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 46 78 78 79 eller på e-mail fj@fj-el.dk, hvis du har flere spørgsmål til varmepumper og priser.