Din el-installatør på hele Sjælland

Her hos Roskilde Fjordens El A/S dækker vi hele Sjælland med vores to afdelinger i Gundsømagle lige uden for Roskilde og i Hillerød. Vi har et indgående lokalkendskab til blandt andet Roskilde, Jyllinge, Stenløse, Taastrup, Frederikssund, Egedal, Hedehusene og Hillerød.

Kort sagt: Vi står til rådighed for dig, hvor end du befinder dig på Sjælland!

El-installatør med fokus på kvalitet

Med mere end 10 års erfaring i bagagen og kåringen som Danmarks bedste el-installatør i 5 år tør vi godt være stolte af vores el-installatørarbejde. Vi har stort fokus på kvalitet, service og rådgivning.

Vores filosofi bygger på, at vi langt hellere vil udføre et ordenligt stykke arbejde, som vi kan stå inde for, end at gå på kompromis med kvalitet og pris.

Vi sætter ganske enkelt en stor ære i at give dig det bedste resultat. Ikke desto mindre kan du altid kontakte os for et tilbud, der naturligvis ikke er bindende for dig.

Få et ganske uforpligtende tilbud

Vores hovedkontor ligger på Håndværkervænget 7, 4000 Roskilde. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 46 78 78 79 alle hverdage 7–17 eller på vores e-mail fj@fj-el.dk.

Som hele Sjællands el-installatør står vi til enhver tid klar med et helt uforpligtende tilbud uanset hvor på Sjælland, du befinder dig.