Med et stigende fokus på bæredygtighed er det også værd at overveje den måde, hvorpå du får din varme. I Danmark har vi stor succes med vedvarende energikilder, hvor varmen også kan være både grøn og bæredygtig. Det er nemlig muligt at slippe helt uden om de fossile brændstoffer, hvis du skifter til en varmepumpe i dit hjem.

varmepumpe

Grøn energi er fremtiden

Grøn energi gælder både el og varme, hvor det udvindes fra vedvarende energikilder. Det dræner derfor ikke naturens fossile ressourcer såsom olie, gas og kul, og du får en miljøvenlig energi, der ikke forurener og bidrager til CO2-udslip.

Det er for fremtidens skyld, at vi alle skal indstille os på at vælge nye og mere bæredygtige løsninger ikke kun i hverdagen, men også i forhold til hvordan vi indretter vores hjem. Her er varmepumper en populær løsning, hvis du vil skifte til miljørigtig varme.

Få billigere varmeregning med varmepumper

Med den danske vinter og kulde er varmeregningen en af de største poster i de fleste danskeres budget. Hvis du vælger grøn energi til at opvarme dit hjem, så betyder det ikke, at det koster mere på bundlinjen. Det kan faktisk være en fordel økonomisk, hvis du skifter til en effektiv varmepumpe, der kører på grøn energi.

Du slipper ikke kun for at udlede mange tons CO2, men du får oveni en lavere varmeregning. Noget de fleste kan se fidussen i. Dette gælder særligt, hvis du skifter fra gas- eller olie-løsninger til den grønne varme.

Den gældende levetid for en varmepumpe afhænger af modellen og dit hjem. Som udgangspunkt kan en luft til luft varmepumpe køre automatisk og effektivt i over 15 år, hvis den installeres og vedligeholdes korrekt.

Fordelene ved varmepumper

Uanset hvilken model du vælger, så er der mange gode fordele ved at vælge varmepumper til din bolig:

  • Det reducerer din varmeregning, da de bruger helt ned til 25% af den elektricitet, som en almindelig el-radiator bruger
  • Du sparer miljøet for unødvendigt spild
  • Det kører af sig selv, kræver minimal vedligeholdelse og kan styres over SMS og WiFi
  • De har et diskret og stilrent design

Der er derfor mange gode fordele ved at skifte fra traditionelle varmekilder til de smarte varmepumper.

Varmepumper luft til luft: Sådan fungerer de

Ved at udnytte luftens eller jordens varme kan varmepumper spare dig for unødvendigt spild. Varmepumper luft til luft fungerer ved at udnytte den energi, der er i luften. I udedelen suges luften ind i varmepumpen, hvor varmen trækkes ud. Varmen skydes herefter ud i boligen via den indvendige del.

Det er en ideel løsning til dit sommerhus eller helårsboligen, alt efter hvilken model du vælger. Der er nemlig forskel i størrelsen og dermed effektiviteten, hvilket du skal overveje, hvis du ønsker en miljørigtig opvarmning.

I forhold til varmepumpers design er de diskrete og stilrene, så de ikke gør opmærksom på sig selv i din indretning.

Godkendte varmepumper fra Toshiba

Er du interesseret i en varmepumpe både for miljøets og din pengepungs skyld, så kan du med fordel tjekke vores varmepumper fra Toshiba ud. Med den nyeste teknologi er du sikker på, at en Toshiba varmepumpe leverer en optimal udnyttelse af energien og sikrer en behagelig varme i dit hjem. Mærket leverer nogle af de mest energieffektive modeller, du kan få på det danske marked. Testede af Teknologisk Institut er du sikret, at varmepumperne lever op til de godkendte standarder.

Du kan styre varmen via SMS eller WiFi, hvor du indstiller til den ønskede temperatur. Det er derfor muligt at kontrollere den grønne varme i dit hjem, selv når du er på farten. Og derudover er Toshiba varmepumper priserne ikke helt i vejret, men meget konkurrencedygtige.