Hvad er et elektrikerrør?

FAQ

Et elektrikerrør, eller el-rør som de også kaldes, bruges normalvis til at trække installationsledninger igennem. Det beskytter ledningen, så installationen er let at vedligeholde, udvide efter behov og fixe, hvis der skulle opstå problemer.

Tidligere anvendte man ofte stive plastikrør, der førtes gennem væggene og rundt på loftet. I dag bruger man flexrør, der kan bøjes, og derfor ikke kræver tid til at bøje og forme elektrikerrøret efter hjørner.

{“@context”:”https://schema.org”,”@type”:”FAQPage”,”mainEntity”:[{“@type”:”Question”,”name”:”Hvad er et elektrikerrør?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”Et elektrikerrør, eller el-rør som de også kaldes, bruges normalvis til at trække installationsledninger igennem. Det beskytter ledningen, så installationen er let at vedligeholde, udvide efter behov og fixe, hvis der skulle opstå problemer.\n\nTidligere anvendte man ofte stive plastikrør, der førtes gennem væggene og rundt på loftet. I dag bruger man flexrør, der kan bøjes, og derfor ikke kræver tid til at bøje og forme elektrikerrøret efter hjørner.”}}]}