Mangler du en dygtig elektriker i Birkerød til at løse dine el-opgaver? Hos Fjordens El kan vi hjælpe alle former for kunder med en lang række af forskellige opgaver når det kommer til el-arbejde, installationer og andet. Vi er derfor det naturlige valg, hvis du skal have en elektriker ud og løse dine problemer i Birkerød, Hillerød eller omegn.

Læs mere om vores spidskompetencer, og hvem der kan få glæde af, at vi rykker ud som elektriker i Birkerød og ordner alle el-opgaver.

Vælg Fjordens El som din elektriker i Birkerød

El-arbejde er ikke noget at spøge med. Du har måske selv kompetencerne til at sætte en lampe op, men du skal holde dig fra dine installationer og andet, som kun autoriserede ifølge loven må arbejde med.

Strøm kan i værste fald være livsfarligt, og derfor bør du altid få kyndig hjælp, hvis du skal have ordnet noget med strømmen i dit hjem eller din erhvervsbygning. Du bør altid konsultere med en autoriseret elektriker, og her kan vi være til hjælp.

Team af professionelle medarbejdere

Hos Fjordens el kan vi garantere dig et veludført og professionelt stykke arbejde, der er lavet efter alle krav og lovgivning på området. Vores team af dygtige medarbejdere har hver deres særlige kompetencer, som gør, at vi kan hjælpe i en lang række af forskellige opgaver for både private og erhvervskunder.

Når du bestiller os til at komme ud, kan du regne med, at håndværkerne dukker op til tiden, har styr på opgaven og forlader dig med en løsning, der fungerer.

Få professionel rådgivning af din elektriker

Hos private kan vi hjælpe med alt fra at sætte en ny stikkontakt op, lave nye installationer eller gennemgå din nuværende for at tjekke, at der ikke er skader. Vi kan også træde til tidligt i byggeprocesser eller renoveringer, hvor du skal have en ekstra hånd med overblikket.

Erhvervskunder såvel som private kan også få professionel rådgivning til, hvordan de bedst muligt minimerer elregningen og får bedre og grønnere løsninger. Vi hjælper små og store kunder med en lang række af opgaver, uanset om det er en ny lader til el-bilen eller en produktionslinje, der skal tjekkes.

Har du brug for elektriker i Birkerød, så rykker vi gerne ud til dig og hjælper med alle former for opgaver, uanset om du er privatperson eller større virksomhed.

Kontakt os i dag for hjælp

Vi efterlader aldrig en opgave, uden vi er sikre på, at tingene fungerer – og gør de ikke, så sørger vi for at udbedre og fikse dem. Kvalitet, god rådgivning og service er nøgleordene, når du vælger os som elektriker i Birkerød. Du kan være sikker på et godt resultat, for vi går ikke på kompromis med hverken kvaliteten eller sikkerheden.

Her på vores hjemmeside kan du læse meget mere om de services, vi tilbyder, hvor du også kan finde vores kontaktinformationer. Har du spørgsmål til vores løsninger og dine muligheder, så kan du altid kontakte os via mail eller telefon. Vi vil altid gerne hjælpe dig i mål med den bedste og mest sikre løsning.