El Tavle 8 – Forberedt til 11Kw ladeboks.

Levering og udskiftning af el-tavle med 8 automatsikringer og 1 RCD-afbryder, samt 2 kombiafbrydere.

El-tavle

Din nye el-tavle leveres med automatsikringer. Det betyder, at du ikke længere er nødsaget til at foretage en udskiftning af sikringerne i din el-tavle fra tid til anden, hvis de går hen og svigter. I stedet skal du blot koble sikringen ind igen, hvis den kobler ud.

Tavlen består af:

• 1 RCD-afbryder (40A)

• 1 automatsikring (400V/16A)

• 2 automatsikringer (400V/10A)

• 5 automatsikringer (230V/10A)

• 1 kombiafbryder (400V/16A) (automatsikring/RCD-afbryder) Ladeboks

• 1 kombiafbryder (230V/10A) (automatsikring/RCD-afbryder)

Priser

Pris på levering og udskiftning af el-tavle fra Siemens med 8 automatsikringer og 1 RCD-afbryder, samt 2 kombiafbrydere inkl. arbejdsløn, materialer og moms: 9.295,- kr.

Prisen gælder som udgangspunkt i en radius af 30 km. fra vores afdelinger i Gundsømagle og Hillerød. Vi hjælper også glædeligt med levering og opsætning af din nye el-tavle efter aftale, hvis du bor længere væk.

Prisen gælder ikke planforsænkede el-tavler. Vær desuden opmærksom på, at hvis el-tavlen sidder sammen med målerammen, er det som regel nødvendigt, at vi skifter begge dele samtidig.

Mulige tilkøb til el-tavlen

• Transientbeskyttelse beskytter de elektriske installationer i dit hjem mod udefrakommende overspænding, der ødelægger elektronikken i hjemmet. Såfremt du ønsker transientbeskyttelse indbygget i el-tavlen, kommer der et tillæg på kr. 2.500 kr., så den samlede pris bliver 11.795 kr. Den nye el-tavle måler bredde (255mm) x højde (560mm). Det er kundens ansvar, at der er plads til tavlen.

• I nogle tilfælde sidder målerammen sammen med el-tavlen. I så fald skal de to tavler installeres eller udskiftes på samme tid. Målerammen fra Roskilde Fjordens El måler 255×560 millimeter i bredde og højde. Den kan placeres enten ved siden af eller under din nye el-tavle. Målerammen har en pris på 2.500 kroner, hvori arbejdsløn, materialer og moms er inkluderet.

Kontakt os

Du er hjerteligt velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 46 78 78 79 eller e-mail fj@fj-el.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller hvis du har spørgsmål.